Creatief schrijven, schrijfcursus, Den Haag

Creatief  Schrijven I

Schrijfcursus in het Koorenhuis Den Haag voor beginnende schrijvers met interesse in literatuur. Via een mix van proza, poëzie en non-fictie werk je aan je taalgevoel en vergroot je je schrijfgereedschap. Je creativiteit krijgt de ruimte. Weinig theorie, vooral veel doen. Je zult versteld van staan van wat er uit je pen vloeit.

Er zijn zes bijeenkomsten en we doen elke week iets anders.  In de les werk je stap voor stap aan een tekst. Je maakt deze thuis af. Het is nooit fout en er mag gelachen (en gehuild) worden.
Hou je van schrijven en wil je je op dit vlak ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor deze ontzettend leuke cursus.
Vroegboekkorting: Wie zich voor 1 september 2024 aanmeldt, krijgt 10 procent korting. 

Praktische informatie:

  • Docent: Nynke Feenstra
  • Aantal bijeenkomsten: 6 op dinsdagavond
  • Aantal deelnemers: max. 10
  • Cursusdata: 1, 8, 15 en 22 oktober, 5 en 12 november 2024
  • Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
  • Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
  • Prijs: € 265,-

Inschrijven? Stuur een mail naar info@nynkefeenstra.nl of ga direct naar het inschrijfformulier op www.nynkefeenstra.nl>>

Naomi Boers, 33 jaar, Den Haag

Het stapsgewijs aan een opdracht werken is mij heel goed bevallen. Het associëren heeft mij veel gebracht en aangezet tot creativiteit. Mooie combi van aan de slag gaan en theorie. Goede balans tussen proza, poëzie en non-fictie. Leuke kennismaking met genres zonder dat het saai werd.  De locatie is erg fijn. Nynke creëert een fijne sfeer, warm en met aandacht voor iedereen.

Judith Kreiken, 36 jaar

Heel fijn om zo vanuit verschillende invalshoeken naar schrijven te kijken. Goed dat poëzie én proza én non-fictie voorbij kwam. Heeft me geleerd wat me meer ligt en wat minder. Hele fijne lessen en goede opbouw. Ik vond het vooral leuk om het over personages te hebben en er een te verzinnen met de verschillende associaties van iedereen.

Annerieke Jansen, 31 jaar, Den Haag

Ik heb veel van de cursus geleerd. Leuk die diversiteit. Echt geleerd over de verschillende vormen, zoals het zkv. Opbouwende feedback, ik heb vertrouwen gekregen in mijn schrijven. Ook al is het niet perfect, er zit altijd iets goeds aan. Mocht nog wel langer duren. Nynke is super als persoon en als docent.

Bina, Den Haag

Leuke, verrassende opdrachten. Feedbackrondes mochten van mij wat kritischer. Ik heb het meest gehad aan het zkv – heel concreet, met poëzie heb ik minder. Inspirerende voorbeelden, goede opdrachten met tussenstappen. Ik wil graag verder met korte verhalen en columns. Nynke, bedankt!